gototopgototop
Imprimeix
PDF

INTERESSANT ARTICLE SOBRE REVISIONS MEDICO ESPORTIVES A LA VANGUÀRDIA

L'article de la vanguardia diu que segons médicos de harvard i sobre un estudi de 11 milions de corredors, el risc de patir una mort súbita en corredors de maratons no és superior a la resta d'esportistes. L'estudi recomana una revisió cardio vascular, amb la qual s'hauríen pogut evitar la majoria d'accidents.

Les revisions médico esportives de salut o per competició és un dels serveis que oferim a fita.

Accediu a l'article complert de la vaguardia

Imprimeix
PDF

NOU SERVEI DE MEDICINA DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT

S'inaugura al Centre de Salut Fita, amb les noves instal·lacions, el centre també incorpora el nou Servei de Medicina de l'Activitat Física i de l'Esport.

 

Aquest Servei és únic a la regió de l´Alt Pirineu i neix amb la finalitat de donar resposta a una demanda cada vegada més creixent de clubs i federacions esportives, així com de particulars practicants d'esport. La pràctica de l´esport s'ha convertit en una activitat molt estesa en tota la societat en general i el nostre territori n'és un clar exemple.

 

 

Des del camp de la Medicina Esportiva vetllem per que aquesta pràctica sigui el més beneficiosa possible per a la salut, per poder obtenir el màxim rendiment esportiu i per no patir lesions derivades de la mateixa.

  

Per poder donar resposta a totes les necessitats i juntament amb el servei de Podologia, el nou servei de Medicina de l'Esport s'ha homologat amb el nom de CENTRE SANITARI DE MEDICINA DE L'ESPORT I PODOLOGIA - E25933141 pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, garantint així l'adaptació de les instal·lacions i un servei de màxima qualitat.